Idag kl 17 drar klubben Patricia i Stockholm igång den första av sina nya underhållningskvällar C’est La Vie. För flera år sedan var söndagar på Patricia ett måste om man bodde i Stockholm och var gay.

– Det är stora skor att fylla absolut. Men vi vill göra något som inte existerar i Sverige, där vi som underhållare får göra vad vi vill. Vill man göra lipsync gör man det, vill man sjunga live gör man det, vill man hålla på mer än två minuter gör man det. Det är en frihet jag upplevt att vi underhållare inte haft tidigare. Därför blir det svårt att jämföra med hur det var tidigare. Vill man ha förstklassig underhållning, god mat, vacker utsikt och uppleva bra drag så är det Patricia man ska komma till, säger Imaa Queen/Adam Spjuth, som jobbar på Lights Events och är projektledare för de nya underhållningskvällarna.

Planen är att köra hela sommaren, fram till 8 augusti, men märker man att restriktionerna fortsätter att lätta och gästerna vill fortsätta strömma in, så tänker man köra längre.

– Jag kommer vara med varje gång och Babsan kommer spöka i bakgrunden, man vet aldrig vart man har henne. Sen räknar vi med 3-4 värdhennor under varje kväll.

Det öppnar 17 och håller på fram till 20, men i samband med att restriktionerna kommer ändras kommer de ha öppet längre. Ikväll kommer Vanity Vain, Her-Man Winter och Claudia Cloud