Hoppades ni också på en fortsättning av Elio och Olivers romans i den Oscarsnominerade filmen från 2017? Då kan ni med största sannolikhet sluta hoppas nu. Regissören Luca Guadagnino berättade nyligen i en intervju med sajten Deadline att hjärtat för det populära kärleksparet finns där, men att andra saker kommit emellan som han måste koncentrera sig på. Bland annat en nyinspelning av klassikern Scarface.

Så det som innan pandemin såg ut att vara på rull, ser nu annorlunda ut. Både regissören och Timotheé Chalamet, som spelade Elio, har under dessa covid-månader fått en rad nya åtaganden i sina kalendrar och är den närmsta tiden upptagna med annat.

Men kanske den främsta anledningen till att projektet ser dödsdömt ut är Armie Hammer, som spelade Oliver. Han står anklagad för våldtäkt efter att flera kvinnor trätt fram och berättat om sina sexuella möten med Hammer. Han har i DM:s på Insta också berättat om sina sexuella fantasier, som involverar kannibalism. Dessa har under det senaste året skapat stora rubriker i skvallerpressen och de negativa skriverierna har tvingat bort Hammer från flera stora projekt, bland annat Jennifer Lopez-filmen Shotgun Wedding. Så inget filmbolag känner med andra ord sug efter att sätta Armie Hammers namn på en filmposter idag.

Luca Guadagnino är just nu aktuell med filmen Bones and all, som faktiskt har just  Timotheé Chalamet (Elio) i en roll och mannen som spelade hans pappa i Call Me By Your NameMichael Stuhlberg, i en annan roll.