Eurovision Style Drag Contest har avgjorts och när omröstningen var över stod det klart att Sveriges Imaa Queen hade kammat hem vinsten. Över 2000 dragartister från hela Europa tävlade om titeln, men bara 14 tog sig till finalen som avgjordes under lördagen.
I juryn sitter 37 domare som tillsammans med tittarna bestämmer vem som ska krönas. I juryn hittar vi till exempel Real Housewife of New Yorks Sonja Morga, grundaren till organisationen Stonewall Lord Michael Cashman. Programledarna var Linda Gold, Louis Cyfer, Sedergane och Janey Jack från Drag Race Nederländerna.

Man tänker att det borde vara skumpa, fest, pompa och ståt, men på Imaa Queens sociala medier har det varit tystare än vad man trodde.
– Folk undrar nog varför jag inte uppmärksammat det här mer(skrattar), säger Imaa Queen till QX.

Det är en gäspande dragqueen vi har i luren. Men det är inte så konstigt, hon har fullt upp med dragmiddagarna som pågår på Patricia på söndagar. Men glädjen över vinsten är självklar och hon ser fram emot att ta del av det internationella samarbetet som det innebär. Det var med musikvideon till låten Global Melting Love som hon kammade hem kronan och omröstningen beskriver hon som jämn.

– Det var splittrade poäng och det fanns många favoriter. Jag tror jag vann därför jag visade ett brett spektra av drag. Det var olika looks i videon, det var en egen låt och den var snyggt gjord.

Imaa Queen går därmed hem med titeln Europes First Drag Superstar, en egen TV-show som produceras av LatestTV, en intervju som visas på Revry TV i över 120 länder och 1000 euro.