22.20 Chefen skickar ett sms om att Jodie Foster befinner sig på Roxy.
22.25 Läser upp meddelandet för moster, som jag bor hos. Moster säger att vi båda måste skynda oss in i bilen. Jag är den enda som inte druckit, så jag får köra.
22.36 ”Vad kommer min man tycka om att jag jagar en lesbisk kändis mitt i natten? Fast han har ändå somnat i källaren, så han märker nog inte att jag försvunnit” säger moster i bilen.
22.52 Gps:en lägger av. Moster guidar. ”Du kan ta både höger och vänster. Allt funkar.”
23.14 Kommer fram till Roxy. Proppat med folk.

23.17 Träffar vackra ”Jeanstjejen”.
23.18 Spottar Foster.
23.26 Tar mod till mig. Går fram. Tar henne i hand. Hennes svenska kompis high-five:ar mig, eftersom jag jobbar på QX. Foster vägrar ställa upp på bild och vill inte ge mig fem minuters pratstund. Är inte ens värd fem minuter. Men jag tar det som en ”man” och sväljer min stolthet och respekterar hennes integritet. Är ju inte första gången man blir dissad av en läcker dam.

00.02 Tar en bild på Jodies rygg. Sexig som få. (För den som är intresserad är det ryggen närmast servitrisen Emma.)
00.09 Två kvinnor ur Jodies gäng kommer fram och börjar stirra på mig. ”You are beautiful” säger den ena. ”Hejdethadevaritjävligtkulomduintevardygnraknärdusadet”. De berättar i alla fall lite snask om Jodie och säger att det inte är omöjligt att hon går hem med en svensk kvinna i natt, trots att hon är gift med en kvinna. När jag frågar hur Jodie är svarar en: ”Man har träffat värre”.

00:11 För tredje gången den här kvällen krossas ett glas. Kvinnorna har fått fnatt. Alla vill de vara den där svenska kvinnan.
00:12 Träffar Natalie som var den första som såg Jodie.
– Hon kom in i sina guldbyxor och jag bara WOW. Hon är en stor ikon för mig.
00:13 En kvinna går fram till Foster och viftar med sin telefon. Hon blir också dissad. Kanske vill Jodie inte ha en svensk kvinna i natt, trots allt?

00:16 Påsmannen som har en 7Eleven-påse i sin hand med okänt innehåll är på väg att gå. Någon random ser ut att peka ”fakjoo”. Alltid lika älskad av damerna.

00:17 Påsmannen drar. Han verkar ha ett tydligt utstakat mål. Nästan lika tydligt som mitt.

00:29 Lämnar Roxy, utan Jodie. Hon vet inte vad hon går miste om.
00:48 Svänger förbi kontoret. Larmar av och larmkvinnan ”som befinner sig i låset” säger att hon larmat av. Len röst hon har. Enda kvinnan som pratar med så len röst till mig. Eller enda kvinnan som pratar med mig överhuvudtaget. Bestämde mig just för att alltid vara först och sist på kontoret, så jag får lyssna till hennes ljuva stämma.
00:53 Säger till moster att vi måste passa på och sno något från kontoret. Hon säger att hon precis tänkte samma sak: ”Människan har ett behov av att hamstra och om det är något han eller hon är bra på så är det att hamstra och ragga. De är de två basinstinkterna i livet” säger hon. Vi snor en Prideflagga.

02:15 Kommer hem. Moster dansar med den snodda Prideflaggan.
02:34 Känner att jag är blöt i byxan. Funderar på om det är svett eller Jodies närvaro. Tror snarare att det var larmkvinnan som med sin lena röst gjorde mig blöt i byxan.
05:05 Lägger mig i friggeboden där jag sover om somrarna. Har lika tur som alltid med damerna!

13.24 Ser på Facebook att Jodie tydligen hade sina favoriter. Gör ont i hjärtat.