Berätta, vad händer?
– Jag har skakat liv i min gamla succéshow It´s Motherfu***ing Teatime. Den kan bäst beskrivas som dagsfylla, grov stand-up, manlig strippa och så lite bingo. Tanken från början var att den skulle köras tre gånger, men efter att tidningarna gav den strålande recensioner så som att ”Miss Inga är Sveriges svar på Ricky Gervais” blev det tillslut 98 slutsålda shower med lite gästspel i Globen, Annexet och festivaler. Då var jag trött på den, men nu ska det verkligen bli asroligt att få stå och vara grov i käften återigen! Jag gästas dessutom av Eurovision-trean Anna Sahlene som kommer stå för det mer finstämda! Det är insläpp kl 15.00, show kl 17.00 och dj:s är Backdoors residenter DJ Pretty Boy och Linus.

Du körde ju på Hasselbacken under midsommar, gav det mersmak eller? 
– Verkligen Jag fick göra min grej flera gånger och Hasselbacken slog ett försäljningsrekord. Så jag fick hybris och mitt uppmärksamhetstörsteri mättades för en liten stund (skrattar).

Varför Royal Park, vad är det för ställe?
– Det är en stor och luftig cocktailterrass i helt ny regi. Helt enkelt ett smultronställe med utsikt över vattnet,och mig då på lördag, ett stenkast från Kronprinsessan – och årets hetero på QX-galan – Victorias residens!

Hur ser de närmsta veckorna annars ut, det brukar ju vanligtvis vara full pridepepp för dig och Backdoor? Gör du nåt under  Stockholm Pride? 
– De närmaste veckorna är fasiken fullspäckade med bingoshower ute i landet och annat skojsigt! Jag ska även plåtas för ett nytt jeansmärke samt spela in en reklamfilm för ett nytt spritsamarbete som släpps i höst. Det känns som man kanske kan glimta ett litet ljus i den där berömda tunneln… Jag är försiktigt hoppfull om att vi kan kanske öppna upp Backdoor någon gång i höst. Vi öppnar dock upp bakdörren när samtliga restriktioner släpps och man kan dansa igen. Men då blir det å andra sidan rajraj de lux. Nytt ljud- och ljus, ytterligare ett permanent nytt dansgolv med plats för 500 personer och sinnessjukt kul bokningar. Alltifrån Robin S, via Ibiza-samarbetet via en skandaldrottning som bara bär rosa kläder på onsdagar…Men under Pride kommer jag enbart köra ett litet framträdande på Kim Högstedts Time Bar ihop med superduper-DJ:n Axel Boman.

Miss Inga dyker upp då och då, vad saknar du minst med drag-fixeriet? 
– Jag skulle aldrig orka göra drag flera gånger i veckan. Nu är det mest trivsamt. Jag ställer bara upp på kul grejer som jag har full kontroll över själv och får ruskigt bra betalt för. Det vill säga fronta produkter som min egen sexleksak, solglasögon eller designsamarbetet med True Colours. Att vara klubbdruga lämnar jag över till kidzen. Den här gamla tanten helt färdig med det (skrattar). Det jag avskyr mest är att sminka mig. Så jag anlitar alltid någon sminka som gör det. Nu är det Miss Vanity Vain som får kämpa på. Älskar Vanity och henns genisminkningar.

Manlig stripp blir det också på imorgon, vad har för hunkar i gömmorna?
– Efter närmare 100 shower har man ju fått sig en liten glimt av strippans gömma. Jag skulle ge den en stark åtta av tio!

Biljetter finns här:  (endast förköp, men går att köpa ända fram till showstart)