Luta er tillbaks, lyssna och njut. Bli inspirerade att dra på er dansskorna och förbered er för en natt i glitter.
Ulrich Bermsjö är tillbaks som artist med ett nytt album, ”Those who suffer love” och två Army of Lovers-divor har slagit sig ihop med Miss Inga i gruppen Happy Hoes.
– Inom mig så bor det en assmal, assexig tjej och så här ser hon ut, säger Ulrich Bermsjö om omslaget till sitt nya album där Emma Veronica Johansson är modell.
– När jag är klar med mig själv ska jag skaffa bröst. Stora bröst. Jag vet inte om jag vill byta kön, men jag har alltid älskat stora bröst.
Ulrich Bermsjö blev ett stort namn i den svenska Gayvärlden när han stormade in som skapare av klubben ”Stockholm Goes Gay”. Sedan har han styrt gamla gayhuset på Sveavägens klubbdelar under namnet TipTop, drivit Kharma och inte minst den vansinnigt sköna dansklubben Bangcock.
Förutom sina gayklubbar prövade han sina vingar som artist med Noveau Riche först tillsammans med Dominika Peczynski och senare var det Camilla Brinck som blev hans nyrika kompis!
Sitt nya album, Those who suffer love, är enligt Bermsjö själv en ”kärleksskiva”
– När man varit kär och upplevt kärlek en eller två gånger i livet. Och så tror man att man inte vågar ge sig hän en tredje gång. Jag tror inte man kan älska mer än tre gånger i livet. Om man sitter och funderar på om man ska hoppas så är det ljudet till en kärleksprocess kanske. Det är i alla fall soundtracket till min egen önskan om att få hoppas uppleva kärlek igen, berättar han.
Lyssna till After Hours.




Dominika, La Camilla och Miss Inga

Dominika Peczynski och Bermsjö gick skilda vägar och för Peczynski var det salladsbarer och kanske framförallt PR byrån Mafioso som tog all tid.
Men nu har hon alltså lyckats pressa in tid på scen med ännu en legend, La Camilla Henemark. I lördags kunde vi se de två på Mälarpaviljongens Regnbågsrummet Classic då de inledde med att kivas i gammal Army of Lovers-stil så publiken trodde på dem – i alla fall en kort stund!
Med Miss Inga har de tre format Happy Hoes och släppt singeln ”We Rule the World”. Svängig disco-pop definierar skivbolaget det hela som och man tenderar att hålla med!
– Det är skitkul att göra musik med Dominika igen, säger Camilla Henemark. Hur mycket vi än bråkade under Army of Lovers-tiden så har vi saknat den kreativa galenskapen och allt drama.
– Tack och lov har vi Martin ”Miss Inga” med oss. Han kan gå emellan om vi skulle börja slåss, säger Dominika Peczynski. Dessutom är han den enda av oss som kan sjunga.
De tre kunde man se tillsammans redan förra året, dock ej som Happy Hoes, på QX smygläsning av augustinumret då Miss Ingas ”Don’t try to steal my limelight” framfördes.
Happy Hoes kommer till Stockholm Pride efter lördagens parad och du kan lyssna på dem via Spotify redan nu eller stötta deras musiksatsning genom att shoppa på ITunes.
Vi tackar för att gaykulturen lever vidare genom våra egna stjärnor!