Björnarnas Stockholm Pride-firande blir lite annorlunda i år, men som vanligt fyllt av sociala aktiviteter. På torsdag, den 5 augusti, inleds alltsammans på Time Bar där det är Välkomstparty 17-23. Björnföreningarna ger samman och hoppas allt nya medlemmar sluter upp när de  bjuder på pizza. Efter detta går de som är sugna vidare till Side Track.
Viking Bears, Nordic Bears Sthlm. Cinema Queer, Närkes & Västmanlands Björnar, plus göteborgska Homan står bakom evenemanget.

Fredagen innebär baddag och mellan 10-16 är man på Saltsjöbadens badhus, som har hopptorn, bastu och restaurang. Kvällsaktiviteten blir middag på Side Track från kl 19.00. Vill en ansluta är det bara att ringa Side Track för att boka bord (givetvis i mån av plats).

Lördagen innebär i vanliga fall parad, men nu paraderar man istället till Hallwyllska Museet där utställningen ”Mötesplatser i en förbjuden tid” visas.  Kvällen skulle ha inneburit en stor björnfest på Färgfabriken, men de avbokade i sista stund och nu blir det istället ett Open Air Event på Amfiteatern på Långholmen. Om inte regnet tar över helt denna kväll blir det med andra ord en spontan parkfest med DJ på fina Långholmen.

Söndagen går i lugnets tecken och det blir bad i Ågesta, Farsta Strand 11-16 och därefter avslutningsmiddag på Patricia 19-23. Vill en ansluta är det bara att boka bord på Patricia.

För mer info: bearevents.se eller nordicbears.org

Redan den 20 augusti äger dessutom nästa evenemang rum: Björnarnas kräftskiva.

Björnevents torsdag

Björnevents fredag

Björnevents lördag