Kvällens värdar och quiz-drottningar Sharday och Niki Banana – egentligen Peter Beranius och Niklas Almroth – utlovar en vild och rolig kväll med musik och standup.

– Det kommer definitivt bli uppträdanden, det är det som vi bygger hela musikquizet på, berättar Peter för QX.se. Däremellan blir det lite allsång som Niki Banana kommer att hålla i, och jag själv, eller Sharday, bjuder på standup och insult comedy. Sen blir det lite överraskningar.

– I sann Malmöanda är det en falafeltallrik med extra allt! tillägger Niklas. Vi har tagit konceptet drag och slagit ihop med allsång och quiz night. Folk har suttit hemma i coronaisolering i ett och ett halvt år. Nu måste vi komma tillbaka ut, in på krogarna, och göra kul saker. Varför inte göra allt?

Kan man få några hintar om vilka ämnen ni kommer fokusera på? Hur preppar man bäst inför quizet?

– Om man vill vinna så ska man ha lyssnat på musik, man ska ha sett på tv och man ska ha spelat dataspel. Man ska vara allmänbildad inom musikgenren, eller vara väldigt vass på googla, skrattar Niklas.

Gayme Night håller till i Spegelsalen på Moriska paviljongen torsdag 19 augusti från kl. 20 – och är tyvärr redan slutsålt. Läs mer här…