En animerad vuxenserie om ett HBTQ-team av superspioner, kan det vara något? Den 2 september kommer Q-Force att sprida skratt, stolthet och snoppskämt på Netflix. Serien är producerad av bland andra Sean Hayes (Will & Grace) som också lånar ut sin röst till Agent Steve Maryweather, ledaren för ett team av regnbågshjältar: Q-Force!

Här kan vi alltså vänta oss en actionpackad 007-pastisch förlagd till Los Angeles gayområde West Hollywood. TV-seriens öppet homosexuella skapare Gabe Liedman berättar för ET Online:

– Han har allt som James Bond har: utseendet, färdigheterna. Han är den bäste. Det var också viktigt för mig att bygga ut det till en ensemble-komedi. Det är inte bara en ensam kille, jag såg chansen att bredda det till en historia om HBTQ-samhället i stort.

Det är visserligen animerat, men Q-Force lär bli allt allt annat än barnvänlig med vågade skämt, nakenhet och sex, lovar Liedman.

Men kanske inte helt utan kontrovers: När Netflix släppte en första teaser i somras fick de en del kritik för sina stereotypa karaktärer och en låg nivå på bögskämten. Vi får se om den här nya trailern tilltalar målgruppen bättre: