⁃ Vi har haft Stand up hela sommaren och ville göra ett tema så att hbt-publiken kan komma och skratta. Det blir bögar och flator som underhåller. Dels jag och så kommer Yvonne Jonsson från Ballar av stål och Comedy Fightclub samt Pernilla Hammargren från Humormaffian.

Sedan har ni ett internationellt stjärnnamn, Jason Rouse, men han är väl inte gay?
⁃ Haha, nej. Snarare tvärt om! Han har dock uppträtt på många pridefestivaler i Kanada och hans elaka stil verkar gå hem hos oss, jag vet inte varför?

Kan det ha att göra med att han klär av sig naken på scen?
⁃ Han var här i Sverige tidigare och körde ett gig på Raw. Han tog av sig kläderna på scen och la pungen över en tant. Det kanske inte uppskattades i det sammanhanget, han fick i alla fall inte komma tillbaka dit. Jag vet inte om det blir någon nakenchock hos oss. Jag hoppas han behåller kläderna på.

Vad ska du själv köra för material?
⁃ Jag är ju rätt öppen med mitt vidlyftiga sexliv och det kommer säkert dyka upp saker från det. Det går ju åt skogen ibland och jag tror att om man delar med sig av sina misstag så slipper man skämmas.

Vad har du annars för planer för Pride?
⁃ Jag är glad att Margaret Cho kommer så henne ska jag se. Jag är jättetaggad inför det här året. Förra året ville jag bara skjuta mig själv, det fattades bara att vi bögar skulle bli matade med poppers när vi blev utställda i Kungsträdgården till allmän beskådan. Nu är Pride tillbaka i Tanto där det ska vara och det otroligt mycket bra artister!