Om ni inte visste vad en björn är så kolla in J-Dunders reklamfilm för fredagsfesten vid Skanstull, då hundratals björnar och rugbykillar och deras polare samlas till ett svettigt sjöslag på K2.


Så -nu vet ni. Och så vet ni hur galet sexigt det är med björnarna!
Onsdag kväll kan ni rumla runt med dem på Mälarpaviljongen. På torsdag är det Björnpub på SideTrack och så är det då detta med fredag.
Hörrni. Det kommer bli årets bästa fest! Lovar! Bara det att de kommer heta rugbyspelarna från Sverige, Belgien och – håll i er – Irland. Rödhåriga eller så där underbart bleka med svart hår, lite ruffiga och alldeles tokiga i öl. Gissa hur det kommer sluta!
Och så är det musiken. Björnklubben har satsat rejält i år och har Vinny Vero från New York som DJ. Och björnälskarna nummer ett, Backroom Matches, står på scen. Få BögRapare blir så as-ilskna när någon annan närmar sig en bamsebjörn som dessa två. Så bete er ni andra admirers! I loungen spelar Halellu och rugbygänget sköter en av barerna.
Förresten – lite egenreklam – kolla in utbudet av Björnpryttlar i QX tält i Pride Park. Där finns det godsaker att pilla på för den snåle och att köpa för alla andra.
På lördag är det björnpub igen på Side Track och en inte alltför oäven gissning är att många björnar kommer hänga på Kolingsborg den natten.