Den 22-årige rapparen åtnjuter just nu enorma framgångar på listorna med senaste singeln Industry Baby, och ligger för närvarande sexa i världen på Spotify. Detta efter att låten han släppte tidigare i år, Montero (Call Me By Your Name), toppat USA-listan och streamats över 878 miljoner gånger.

Givetvis är det ett album på G och när en trailer för plattan MONTERO släpptes i dagarna så hörs en ny låt, som enligt en av trailerns hashtag verkar heta That What I Want. Men den stora gaysnackisen är i trailerns start då Lil Nas X som nyhetsuppläsare läser upp nyheten ”Stora nyheter! Powerbottom-rapparen Lil Nas X och hans kaukasiske vän ledde en fängelserymning i morse”.

Den mångmiljonstreamande rapparen benämns som powerbottom en gång till i trailern och detta ser fansen på en bekräftelse över att Lil Nas ”indeed” föredrar den positionen mellan lakanen. Han hyllas också för detta i sociala medier för att han lyfter böglingo och gör begrepp som kanske inte alla har koll på, mainstream. Plattan kommer ut den 17 september.

Framöver är Lil Nas X också aktuell på MTV Video Music Awards där han uppträder en vecka innan MONTERO släpps. Kanske springer han då in i omstridde rapkollegan DaBaby och kan skryta med att han just gått om DaBaby som Spotifys mest streamade manlige rappare. DaBaby, hamnade ju somras i blåsväder efter att ha uttryckt homofoba åsikter under en konsert.

Lil Nas X har över 52 miljoner månatliga lyssnare Spotify.