Nya fredags(gay)hänget Flamingo101 på Scandic Anglais i Stockholm utlovar bra häng från 17-01 (med dj från 219. Här kan du titta förbi för en AW eller varför inte  några drinkar innan klubbandet tar vid?

Bakom hänget står Henric Zethelius och kompisen Filip. Med erfarenhet av hotell och restaurang, events och AW-hänget med det briljanta namnet Böghög ger de sig nu in i Stockholms regnbågsliv för att erbjuda ett schyst ställe att träffa folk och ta nåt att dricka.

– Vi kommer att vara värdar, få folk att känna sig välkomna och se till att de som kanske väntar på sin polare har nån att snacka med, berättar Henric.

Flamingo101 anordnas på Scandic Anglais (en trappa upp), och bygger på en idé som skulle satt igång 2020, men pandemin kom emellan. .
– Det händer inte så mycket i stan för gaypubliken och det är i de kretsarna vi sprider det här, även om alla såklart är välkomna. Vi har saknat ett bra häng och nu när ställen kan öppna upp igen ser vi ett bra tillfälle ett presentera oss.
Första kvällen blir det disco i högtalarna, med gammeldisco 17-21 innan dj:n tar vid och kör ”funky disco”. Fortsättningsvis är det den typen av musikinriktning man kör, åt disco/pop/mjukhouse-hållet. `

Så, flamingo…det är ju en swingersymbol. Slump?
– Haha, vi är medvetna om det. Och det är ju kul. Vi tycker mest att det är en bra färg som skapar möjligheter till en snygg dekor.

Mer info här.