– Nu går vi all in för att göra en supertrevlig julkryssning för vårt hbtqia-community, säger Erik Sandkvist Nielsen Engebretsen som är en av arrangörerna.

17 december kl 17:30 åker Viking Lines Cinderella iväg med förhoppningsvis massa glada gaykryssare. Bakom festligheterna står Erik, Bernhard och ”Moxy”-Anna

Det bär av i juletider, kommer det vara julbord, jultema och sexiga tomtepappor?
– Hela båten kommer vara juldekorerad och självklart är det julmat i buffén. Om inte julmat skulle vara favoriten så finns det tre andra restauranger med á la carte, det finns något för alla helt enkelt. Det där med tomtepappor… kanske kan vi lösa att sitta i tomtens knä. Vi tar med det i planeringen(skrattar), säger Bernhard.

Förra gången jag var på gaykryssning var jag på singelmingel, i redaktionellt syfte såklart… Det gick inte så bra för mig, MEN, vad kommer ni ha för aktiviteter?
– Allt blev liksom en boom i samband med att restriktionerna släpptes, så vi sitter med massa planering nu, men det blir såklart dansgolv och shower. ABBA släpper nytt album i november så vi kollar på att göra ett ABBA-tribute till exempel. Och du kan vara lugn, singelminglet kommer tillbaka, du kan ge det en ny chans. Vi kommer också ha karaoke. Vi har även vår X-mas värdinna Reine som har dragshow med Miss Tobi, Brenda Mendlar och Therese.

Programmet kommer uppdateras fortlöpande allteftersom det kommer på plats.

– Håll utkik på våra sociala medier. Vi tycker det ska bli så roligt att få dansa tillsammans, mingla, hänga i baren och kanske ragga lite igen!