Efter vad som känns som en evighet lyfts restriktionerna och det är en jublande glad Linus LindBee Bar som tillsammans med Katarina Bäckström och de andra på den flerfaldiga gaygalavinnaren ser fram emot att fira Wets Pride och ett”normalt” nöjesliv framöver.

Hallå, this i Stockholm calling! Hur känns det inför helgen, att äntligen få öppna upp?
– Det känns helt fantastiskt, äntligen! Förberedelserna är i full gång och vi alla är så taggade på att få göra detta igen.

Hur har de senaste ett och ett halvt åren varit för Bee och er som jobbar?
– Dom senaste 18 månaderna har varit en riktigt berg- och dalbana som för alla andra, men vi har kämpat och försökt hitta lösningar och anpassat oss under tidens gång. Vi som jobbat har fått ställa om en hel del med nya arbetsuppgifter och arbetstider. Så det ska bli härligt att det blir mer rörligt och fart i lokalen igen.

WestPride OCH skippade restriktioner, kommer man ens kunna komma in i helgen hos er?
– Att vi blir av med restriktionerna och att få ha West Pride första helgen är ju superkul, och samtidigt lite läskigt. Vi hoppas att gästerna hittar tillbaka till oss och att vi kan se till att så många som möjligt får besöka oss i helgen. Vi är förberedda för ett riktigt kosläpp! Vi drar ingång kvällarna lite tidigare och tror att det kan vara bra och vara där hyfsat tidigt, runt 21 tiden kanske?

Fullt hus till helgen?

Apropå West Pride, ni deltar också i paraden som vanligt..?
– Ja, vi kommer att delta i paraden som vanligt i de klassiska orange Beebar-t-shirtarna dansandes bakom de stora högtalarna som dukar ut glad musik. Beebar-bilen kommer såklart finnas på plats med drugor som frontar hela vårt ekipage. Det ska bli så kul att få göra detta igen för 11:e gången. Att gå paraden för Beebar är något som är kul och viktigt varje år. Vilken glädje och gemenskap det är!

Ni har också en ny höstmeny, berätta lite om den!
– Vi har tagit ut svängarna en del med att uppdatera gamla favoriter till lite mer modern tappning, men också tänkt mycket på säsongen. Oxkinden ifrån nya menyn är magisk om man bara ska nämna någon av de nya rätterna.

Så, till helgen! Bees populära schlagerkväll på torsdag? Och jag trodde den ägde rum under Mello i februari ? (skratt) Vad blir det på torsdag hos er?
– Haha, helt rätt Ronny! Schlager är alltid populärt hos oss på Bee och kan aldrig gå fel! Schlagernörden i mig kommer att mata ut hits ifrån Mello och ESC i över fem timmar. Dansgolvet lär äntligen få koka över igen!

På fredag bjuds det Tranzmissions Dragrace, vad händer?
– Tranzmission som är en av Göteborgs äldsta dragshowgrupper gör comeback med två av originalmedlemmarna. De bjuder oss på en färgstark fägring för ögat och sylvassa tungor för örat. Det blir catwalks, humor och en och annan tonartshöjning. Även Christo gör comeback, fast i Dj-båset. Det kommer bli en riktig succekväll!

Och avslutningsvis lördagen: Efter paraden är Fluffan och Cirkusdirektören tillbaka! Vem spelar då?
– Precis! Fluffan is äntligen back! Och självklart med Cirkusdirektören vid sin sida. Man verkligen längtar att få se Fluffan visa upp sitt dekolletage igen (skrattar). Kvällens DJ heter Kalle och spelar allt från disco till country.