Fanny Norlin och Ida Wahlström ligger bakom den nya festen Lalitas Party för tjejer som gillar tjejer där tantra och Burning Man ska slås samman i den lite märkliga men mycket spännande lokalen Blivande i Frihamnen lördag den 16 oktober.

Fanny
– Vi har varit på fantastiska fester inom tantra och burner-communityt, men där är det inte så stort överlapp till gayscenen. Därför har vi varit tvungna att välja mellan att gå på den typen av magiska fester eller att gå till klubbar där vi kan träffa andra lesbiska och bisexuella kvinnor. Lalitas Party kommer ur en längtan av att inte behöva välja, säger Fanny.

På festen vill de skapa ett sammanhang där det är enkelt att ”lära känna nya människor på djupet, vara sig själv, vara i kroppen och fira varandra och livet”.

Lokalen kommer att inredas som en ”magisk, spännande, erosfylld värld” som hyllar kvinnor. Det kommer finnas ett överflöd av mysiga soffor och chans att delta i olika workshops. Det kommer även att hållas en öppningsceremoni där deltagare ska komma i kontakt med sin längtan.

Vad kan man förvänta sig av kvällen?

– I sann Burning Man medskapandeanda kommer festen bli precis vad alla vi som är där tillsammans gör den till. Och vi förväntar oss inget mindre än en glittrande explosion av dans, lek, njutning, autenticitet, vildhet, djup kontakt med oss själva och med andra, närvaro, kärlek, flört och firande av livet!

Det blir också flera dansgolv, en rad DJs, ett lounge space, tarotläsning, kroppspoesi, bubbel-bar och en glitterstation.

 Vem är er absoluta drömgäst?

– Om Silvana Imam dök upp på festen och sjöng “Framsäte bälte av” skulle vi kunna dö lyckliga.

Förköp dina biljetter här!