Nu kör Rågsveds Krog sin första dragshow. Den 26 november är det dags för en festkväll på stoppet på gröna linjens tunnelbanenät. På stationen innan Hagsätra ligger krogen som nu utlovar ”Show Deluxe” med drag night, och har laddat upp med karaoke och gästerna Reine och Miss Tobi, som intar scenen för att sprida partyglädje.
Rågsveds Krog är en nattklubb i södra Stockholm som främst blivit känd genom sina populära karaokekvällar.
– Vi ser oss själva som en regnbågsfärgad klubb där alla ska känna sig välkomna. Vi har visat vårt stöd för hela communityt och tycker det är viktigt att skapa en samlingsplats för likasinnade. För det behövs! En plats där du får vara dig själv men också hitta nya bekantskaper, berättar Rågsveds krogs ägare Nathalie Slagestrand.

Idén med dragshows startade under pandemin, men idén fick läggas på is tills restriktionerna släppte.
– Nu har vi kunnat öppna upp som vanligt och det blir glitter, glamour och show ledd av Reine Tapper och Miss Tobi! Vi tror att det kommer bli en succé som man absolut inte vill missa!

Hur ser er publik ut?
– Vår publik är otroligt blandad! Och det är just det fantastiska med musik! Hur det förenar människor, trots deras olika bakgrund och ålder. I vimlet och ljuset av discolampor förenas människor när dom i allsång sjunger Madonnas Like a Virgin. Det är något fantastiskt att uppleva och jag får fortfarande gåshud varje gång trots att vi gjort detta i snart 10 år, berättar Nathalie.

Berätta lite om er karaoke!
– Våra karaokevärdar har jobbat med oss i flera år och är vana vid det höga tempot under kvällarna, där vi brukar ha en kö på ca 40-50 personer per kväll som sjunger. En låt som verkligen är poppis just nu är Dancing on My Own.

Håll utkik på Facebook sidan Rågsveds Krog om fler och framtida event.