Skådespelaren Tom Hanks var ute på en joggintur på stranden Santa Monica Pier i Kalifornien, USA, när han på håll såg en bröllopsceremoni. De lyckliga brudparet var Diciembre och Tashia Farries och som best man var deras gemensamma ettårige son.

Hanks tittade först på ceremonin på avstånd och efter paret sagt ja gick han fram för att ge sina gratulationer. I videon syns skådespelarens förtjusning när han upptäcker att det är ett samkönat bröllop han precis bevittnat. ”Mina aktier gick precis i taket” utbrister han glatt.

– Han berättade att han sett bröllopet på avstånd och att det var en av de vackraste ceremonier han någonsin fått beskåda, säger Tashia till Fox LA.

Stjärnans glada tillrop betydde mycket, berättar Diciembre, just eftersom han inte ens hade noterat att det var ett regnbågsbröllop.

– Vårt bröllop var redan som en dröm för mig, att äntligen få gifta mig med henne. Det här var vår dag och alla vi älskar var där, och så dyker helt plötsligt Tom Hanks upp. Av alla dagar, av alla människor så var han på stranden den dagen. Det var som att det var menat, säger hon och fortsätter:

– Visst det är 2021 men tyvärr är det fortfarande inte accepterat av alla att vi är två kvinnor som gifter oss, men han la inte ens märke till det.