Det hjärtevärmande ögonblicket ägde rum under en av popstjärnans Love On Tour-konserter i Milwaukee. Ett av fansen, Lisa, höll upp en skylt där det stod ”Min mamma sitter i sektion 201. Hjälp mig att komma ut”, rapporterar PinkNews.

Den före detta One Direction-medlemmen la märke till skylten och sprang fram till Lisa. Han riktade mikrofonen mot det blyga fanet som i stället bad sångaren hjälpa henne att komma ut.
– Lisa, hon är gay! skrek Harry Styles medan jubel fyllde arenan.

Konsertkamerorna riktades mot mamman som syntes torka tårar från sina kinder, applådera och kasta slängkyssar mot dottern.
– Nu vill jag inte förstöra ett ögonblick, men skulle det inte vara trevligt om ni var lite närmare varandra? skämtade popstjärnan om avståndet mellan mamman och dottern som satt långt ifrån varandra i publiken.

Efter konserten publicerade Lisa ett klipp från det fina komma ut-ögonblicket på sin Twitter. I inlägget tackar hon Harry Styles.

– Tack för att du skapade en säker plats för mig och tack för att du hjälper mig att veta vem jag är, skriver Lisa.

Det här är inte första gången popstjärnan stöttar sina regnbågsfans. För bara några veckor sedan, under sin Connecticut-show, hjälpte han ett annat fan att komma ut. Han tog hennes bisexuella Pride-flagga och sa:
– När jag hissar den här flaggan har du officiellt kommit ut, jag har hört att det är så det fungerar!

Det fina komma ut-ögonblicket kan du se här.