Redan i september avslöjade Viktor Frisk, 26, att han hade hittat kärleken. Men först för en månad sedan valde han att berätta att det var Andreas Gran, 43, som vunnit hans hjärta.

”Det finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig.” skrev Viktor på sin Instagram under en bild på han och Andreas.

Andreas Gran är kreativ chef på Björn Borg och träffade Viktor genom jobbet.

Nu visar det nykära paret upp mer av relationen i Anja Pärson och Filippa Rådins nya  Youtube-serie ”Anja och Filippas hållbara drömhus”.

I avsnittet åker Anja och Filippa ner till Stockholm från sitt hem i Umeå för att få tips och råd från Viktor om hur de ska lyckas nå ut med serien på Youtube. De möter upp Viktor och Andreas på gymmet där paret spenderar mycket tid tillsammans.

De bondar över att båda paren till en början valde att hålla relationen hemlig. Anja och Filippa var tillsammans fem år innan de gick ut offentligt. Medan Viktor och Andreas höll sig i skymundan i lite mindre blygsamma tre månader.

Skrattar åt sin åldersskillnad

Att de även har en ålderskillnad gemensamt är också något de konstaterar. Mellan Anja och Filippa skiljer det åtta år och 17 år mellan Viktor och Andreas.

– Man ska bevara det som är gammalt, skrattar Viktor och omfamnar Andreas.

När Filippa frågor hur det känns att de har kommit ut med relationen och minns den lättnad och glädje hon själv kände när hon och Anja valde att ta steget, berättar Andreas om sina känslor inför beslutet.

– Man bygger upp så mycket rädslor för sig själv som egentligen inte finns. Tittar man på Viktors sociala kanaler har det kommit kanske 10 000 kommentarer och det finns inte en enda negativ. Man måste fokusera på det, att procentsatsen av det positiva är så enorm, säger Andreas och Viktor stämmer in.

– Man känner en otrolig stolthet över den man är tillsammans med så vem fan bryr sig. Kärlek är kärlek och vi ska leva minst 30 år till och de 30 åren tänker jag ha kul, skapa mig ett roligt liv och vara med exakt den jag vill, säger Viktor.

Se hela mötet mellan de två power-regnbågsparen nedan.