I veckan släppte den kritikerrosade serien Euphoria trailern för säsong 2 vilket har fått fansen att gå i taket av förväntan. Seriens första säsong kom ut 2019 och en andra säsong utlovades redan i juli samma år, men till följd av pandemin fick den sättas på paus. Sedan dess har två specialavsnitt släppts. Väntan på den andra säsongen har minst sagt varit lång men nu har den äntligen fått ett premiärdatum. Den 10 januari 2022 smäller det på HBO Max!

I den mörka ungdomsserien om droger, sex, identitet, kärlek och vänskap får tittarna följa Rue Bennett, spelad av Emmy-vinnaren Zendaya. Rue är en tonårsvilsen narkoman som kämpar med att pussla ihop livet efter att ha kommit ut från rehab. Hon formar en vänskap med unga transtjejen Jules (Hunter Schafer), som under säsongen utvecklas till något starkare.
I nya trailern säger Rue:
– När du är yngre känns allt så permanent. Men när du blir äldre börjar du inse att ingenting är det och att alla du älskar kan försvinna.

Zendaya berättar i en intervju med Teen Vogue att det har varit en utmanande säsong att spela in.
– Det har varit utmanande. Jag tror att Rue representerar mycket för många människor. Jag hoppas att kunna göra folk stolta med våra skildringar av karaktären. Den här säsongen inte kommer att bli lätt!

Alla favoritkaraktärer från säsong ett är såklart tillbaka: Nate (Jacob Elordi), Fezco (Angus Cloud), Cat (Barbie Ferreira), Cassie (Sydney Sweeney) och Maddy (Alexa Demie), och nya skådisar för säsongen är Dominic Fike, Minka Kelly och Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr.

Utifrån trailern att döma verkar säsongen bli en riktig emotionell berg- och dalbana! Kolla!