För ett år sen startade hon gayklubben The Planet på Medborgarplatsen 5 och nu är hon på gång igen med nästa projekt, fredagsklubben LEZ. Förra fredagen var det premiär och i kväll kör hon klubben igen.
– Med The Planet riktade jag mig till en yngre målgrupp, under tjugo, eftersom det saknades ställen för den målgruppen. Men med LEZ satsar jag på de över 20.
Inför LEZ premiär har lokalerna renoverats och nu finns det tillgång till en uteservering med 180 platser och en utebar som är öppen till 00.00. Sedan kör man party till 03.00.
Vad utmärker LEZ och din klubbsatsning?
– Mitt koncept är glasklart. Det är sällan klubbar har en stor härlig uteservering. Så med detta vill jag dela en känsla av lyx och klass för äldre flator, 20 plus. med fantastisk bra musik som ger hög festanda och stämning. Stämning, gemenskap och hög festanda är mina ledord. Och inriktingen är på tjejer, men alla är naturligtvis välkomna.

I kväll dj:ar DJ INCA som har spelat på de flesta gayställena runt om i Sverige och är ett känt ansikte för partysugna brudar. LEZ är tänkt att köra varannan fredag från och med nu.