I helgen uppträder Detox Icunt på Backdoor under ”Clean Drag Special”. RuPauls Drag Race-ikonen som framgångsrikt tävlade i säsong 4 intar scenen under Tele2 med en särskild Stockholms-show.
Backdoor brassar på mer än vanlig, och på stora golvet spelar dj-hunken Connor Minney (UK) och Nassim Mehran, ESC-golvet styrs av Charles & Linus, och i The Hole spelar David & Liksom Emil.

Detox Icunt har flera gånger framgångsrikt gästat Sverige och Cleans fester, och i kväll gör hon det under Miss Vanitys värdskap. För att fira Drag Race-royaltyns svenska touchdown listar vi här fem gånger Detox slagit oss med häpnad.

Och angående vaccinpassen gäller nu detta på Backdoor och alla andra dansställen:
Vaccinationsbevis-krav är infört vid offentliga tillställningar för fler än 100 deltagare från och med 1 december 2021. Uppvisande av ett giltigt vaccinationspass krävs av den som besöker Backdoor.

 

För info om hur du skaffar vaccinationspass: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/ eller https://www.ehalsomyndigheten.se/covidbevis/

5. Detox & S&M
Inte nog med att Detox Icunt varit med de klassiska videorna till Lady Gagas Applause, Keshas Take It Off och Lizzos Juice. Stjärnan har dessutom varit med i hela  TVÅ av Rihannas stora dansklassiker: Disturbia och som här ovanför i superhittigt sexiga S&M. Hur stjärnig får man vara?


4. En Lipsync att minnas

Under säsong fem (kanske den bästa någonsin) av RuPauls Drag Race ställs Detox mot Jinxx Monsoon (som sen gick och vann hela tjottaballongen), och det två karismatiska stjärnorna levererar en lipsync att minnas till en låt som idag är en drag-klassiker världen över: Yma Sumacs urhärliga  Malambo.


3. Ryndig runway

Detox har frälst oss med många ikoniska looks på Ru´s runway. Men frågan är om inte denna silverspejsiga look slår det mesta. Ögonblicken när hon skrider in och tar av sig peruken för att visa en silvrig skalle fick Ru och Michelle att skrika rakt ut av förtjusning. Vi gör helt klart detsamma.

2. Ru´s Roast
Visst, det började lite stapplande men Detox fick in bra många fler ”zingers” än mången druga fått efter henne. Det blev många skratt från de som hamnade i Detox manus, alltifrån gästande Leslie Jordan, Michelle, Alyssa till RuPaul- och från oss i tv-sofforna.


1. RuPauls Drag Race-kröningen för säsong 5. 

Fjärdeplatsaren Detox anländer och make, hår och kläder ger illusionen att hon är i svartvitt, och allt runt om henne är i färg! Snacka om att slå konkurrenterna på fingrarna.  En episkt ögonblick i drag her-story och vi är fortfarande gaggin´. Hur fasiken gjorde hon?