Serien, The Fosters, har inte filmats och skådespelarna har inte skrivit på kontrakten. Däremot är det klart att den kommer att visas i ABC Family i USA nästa år. Så nu kokar missnöjet hos One Million Moms, en organisation som värnar om mamma-pappa-barn-grejen och fullkomligt avskyr tanken på att homosexuella kan vara föräldrar. På deras hemsida skriver de att de redan nu vill verka för att The Fosters stoppas.

”…The Fosters handlar om två kvinnor som uppfostrar en stor familj med både deras egna biologiska och adopterade barn. Adoption och fosterskap är en fin sak och Bibeln uppmuntrar oss att hjälpa föräldralösa, men den här serien försöker omvärdera äktenskapet och familjebilden genom att dessa kvinnor ska fostra barnen tillsammans.
One Million Moms vet inte hur skaparna bakom serien ska förklara hur de här barnen kommit till världen och det här är verkligen inget acceptabelt ämne för en familjeserie.
Hollywood fortsätter att promota homosexuelitet som något accepterat när den heliga skrift tydligt säger att det är en synd. Som kristna så måste vi stå upp mot synden, det står tydligt i Bibel. För om vi är tysta så accepterar vi denna synd
.”

One Million Moms planerar att agera mot företag som visar reklam under serien och lovar att mailbomba ABC om de visar serien.
Men man kanske ska ta deras hot med en nypa salt. I somras uppmärksammades nämligen OMM för sitt hat mot The New Normal, om två pappor som anlitar en surrogatmamma. Den serien visas fortfarande i USA och protesterna mot den var inte vidare starka när det väl gällde.
Så, vi får se om miljonmammorna lyckas sätta P för Jernifer Lopez nya ”syndiga” satsning…