Räkna med en makalös parad när Dekadance på lördag öppnar Astorias portar till höstens stora fetisch-fest. För när den mixade bdsm- och fetisch-scenen samlas är det de fantastiska kostymerna som beundras.
Gummi och lack i alla de former och färger kombinerat med det de vildaste av fantasier kan få fram. Här räcker det inte med en A&F topp och några tighta jeans för att passera nålsögat.
Tänk så att temat passande nog är Sinematic! Tänk Lagunens monster i en stilfull entré med en Rita Hayworth-dam i DeMask outfit. Tänk 600 gäster i de vackraste och sexigaste av perversioner – jo det var redan uppbokat 400 den 14 oktober, så det lär bli fullt.
Best Costume Design utdelas som pris – så börja klistra, sy och knåpa nu tjejer, killar och transpersoner av alla sexualiteter.

Brittiska Mouse gör en kinky scenshow

På scen står Mouse från Londonklubben Antichrist. En artist som är influgen för att leverera det Dekadance gäster önskar sig mest vid showerna: ”mer kinky”.
Episkt ljus och elektronisk musik av Conan, Ake och Discarded.
Förköp av biljetter för lite drygt 200 kronor finns hos Eve Collection på Kungsholmen och hos C.U.M Clubwear i city.

Brittiska Mouse gör en kinky scenshow

Inget fegt trams nu – dressa upp dig i det finaste du har som gör dig till den kinky-Gud du är! Och glöm inte att det är du som skapar festen.