Starta julafton i ett lite regnbågsfärgad skimmer! QX har plockat fram sju fina HBTQ+iga prior att hänga i den musikaliska julgranen.

Sir Elton John & Ed Sheeran Merry Christmas Everyone
När Ed Sheeran, en av världens just nu mest populära artister, slår sig ihop med den ikoniske pianopuggan skapas ljuv musik! Låten med en fantastisk video är redan en julklassiker som ligger högt på listorna runt om i världen. Mer glädje till folket!

Darin What’s Christmas Anyway
När den svenske snubben med den sammetslena rösten sjunger en vemodig julsång om saknad sluter vi såklart upp bakom Darin likt de hummande kolibri-gänget i Kalle & hans vänner.

 

Ella Vaday, Kitty Scott-Claus & Krystal Versace Hey Sis It’s Christmas
Finalisterna i RuPauls Drag Race UK gick i mål med den tredje säsongen för ett par veckor sedan. Alla tre är redan stjärnor och den här jullåten kapslar in trions talanger för framtida jular.

Patrik Jean Feels Like Christmas
Den svenske sångaren som haft en kanonår med massa gig, skivsläpp, och en snygg femteplats i den andra deltävlingen, är inte dum. Han tog en av sina hits, Lean On Me, och gjorde en nya jullåt av den!

Kristin Amparo & SYLVE Can´t Get Into The Spirit
Den här röststarka duon slog sig ihop för en julsingel till förmån för Suicide Zero. Både tanken och resultatet är riktigt ljuvliga.

Wrabel This Christmas
LA-sångaren satsar på att ge oss en oförglömlig jul med sin nya EP. Här är ett av spåren.

Mary Lambert Seasonas Depression
Okej den kom visst 2020, men det är klart vi vill lyfta fram denna coola flata som inte riktigt går på ett Bjällerklang-lyckligt spår…

Oscar Zia Nyårsvals
Whops! Där var vi redan inne på nyår och nallade men det är ju inte kul att spela Oscar Zias nya låt enbart samma dag som vi går in i ett nytt år. Dessutom måste den urgulliga videon ses om och om igen!