Varför startar du gayklubb i Partille?
– Det hela började som en förfrågan från några vänner som driver en krog i Partille och jag tog frågan vidare till mina ”queervänner” som tyckte det lät skitkul och att jag skulle köra på det. Så det gjorde jag helt enkelt. Jag tror att mycket folk som brukar ta tåget in till Göteborg väljer att stanna till i Partille istället för att åka till Göteborg och dra på någon av alla de klubbar som de varit på hundraelva gånger. Jag tror även att en hel del väljer att åka från Göteborg in till Partille också. Är man väl på centralen i Göteborg så tar det bara sju minuter med pendeln, det vill säga lika lång tid som det tar från Centralen in till smeten i Göteborg.

Vem är du då?
– Jag är en kille som är född och uppvuxen i Örebro, men bor numera i Majorna i Göteborg. Jag har jobbat som elittränare i innebandy i Sverige, Norge och Danmark men har nu valt att sluta med innebandyn och lägga lite tid på mig själv. Jag har bara varit öppen homosexuell i 1,5 år så man har lite och ta igen på den fronten. I övrigt jobbar jag på ett boende för autister och trivs fantastiskt bra.

Vem är din drömgäst på klubben?
Ulf Lundell, men jag tror inte han dyker upp (skrattar).
Vad är det viktigaste för en lyckad klubb?
– Oj, detta är lite nytt för mig att fixa med sådant här, men jag tror att man behöver ett eget koncept som är nytt. Club V.I.P kommer att inta Partilles gamla stationshus som är en helt unik lokal med tex en balkong över dansgolvet.

Vilken typ av musik ska ni köra?
– Vi kommer köra blandad musik från Göteborgs och Sveriges bästa DJ`s.