Peruker, smink, vaddering, kläder och skor är några av nödvändigheterna för en aspirerande RuPaul-diva att fylla resväskorna med när det är dags att filma för RuPauls Drag Race. Men en annan viktig sak för brittiska drugan Lady Camden var att välja rätt dvd-porrfilmer.

Det var när samtliga deltagare av säsong 14 intervjuades av Entertainment Weekly som det uppdagades att Lady Camden tagit med sig ”oanständigheter”.

På frågan om vem som hade med sig mest ”intressanta eller okonventionella saker” kom ett enhälligt svar från deltagarna: Lady Camden.

”Du sålde oanständigheter på sidan hela tiden” konstaterade Bosco.

När Lady Camden försvarar sin packning kommer det fram att oanständigheterna som deltagarna refererar till var dvd-porrfilmer.

”Dagen innan man ska åka så har man organiserat alla sina peruker och saker på rad, och jag tittade på allt och tänkte: Jag har ingen aning om det här kommer att passa, om det kommer vara för mycket eller för lite. Hur kan man ens få en förståelse för vad man packar i sex resväskor. Jag minns att jag tryckte in peruker här och där” berättar hon när hon avbryts med anklagelser om att hon undviker att berätta att hon packade porr.

”Jag gick till en affär och strosade runt bland dvd-porrfilmerna, vilket faktiskt var en ganska besvärlig upplevelse för killen i kassan tittade på mig hela tiden. Och självklart tänkte jag att jag ville ta med mig lite variation och man får ju veta lite grann från baksidan av en dvd, så jag läste för att få en uppfattning av handlingarna, vilket tog ett bra tag. Sen när jag hade valt och gick för att betala filmerna sa han ‘du tog allt din tid du”.

Vidare avslöjar de att filmerna sedan cirkulerade runt bland deltagarna, och att till och med Maddy Morphosis, den första heterosexuella drugan att delta i programmet, lånade Lady Camdens omsorgsfullt utvalda porrhög.