I fredags släpptes Omar Rudbergs nya låt Mi Casa Su Casa och hyllningarna fullkomligt strömmar in från uppspelta fans i kommentarsfältet på Youtube.

– Det här är klubb och dans, den är skön och lätt att sjunga med till. Jag tycker att den representerar den ”coola” sidan av mig själv, säger han själv om låten.

I videon är det full on dance-party som gäller med kläder under temat genomskinligt och spets.

– Det är mycket koreografi som också representerar mig som artist.

Skådespelaren och tidigare pojkbandsmedlemmen har i en tidigare intervju med QX pratat om det stora intresse folk visar för honom, och vad han svarar när han får frågor om sin sexuella läggning – vilket är ofta.

– Jag brukar ställa motfrågan ”Är du intresserad?” för oftast vill folk bara veta för att de är nyfikna. Varför ska jag berätta om min läggning för någon som bara vill veta, för vetandets skull? Jag har ingen ”label”. Jag som människa är väldigt öppensinnad.

– Jag vågar inte sätta en titel. Det känns jävligt läskigt. Ibland hänger jag med killar, ibland med tjejer. Det varierar. Jag vet inte om det beror på åldern, att jag fortfarande är ung. Jag känner att jag är vilsen, inte på ett dåligt sätt, utan vilsen i livet bara.