Den högerextremistiska organisationen Ku Klux Klan fick i fredags en personlig hälsning från skådespelaren Ezra Miller där Miller uppmanar dem att skjuta sig själva eller bli skjutna.

Miller riktar sig till en specifik grupp av Ku Klux Klan, nämligen avdelningen i den lilla landsbyggdsstaten Beulaville, North Carolina, där Miller inte har någon personlig koppling. Vilket får fansen att ställa frågor om det är någon speciell händelse som triggat det vågade mordhotet.

”Hej, det här är Ezra Miller, aka the Bengal Ghouls, the Mad Goose Wizard, och det här är ett meddelande till Ku Klux Klans avdelning i Beulaville, North Carolina. Hej. Först och främst, hur mår ni? Det är jag. Lyssna, om ni vill dö så föreslår jag att ni skjuter er själva med era egna vapen. Okej? Annars kan ni fortsätta att göra precis det ni gör just nu – och ni vet vad jag pratar om – och då kommer vi, ni vet, göra det åt er om det är så ni vill ha det.”

Mordhotet mot den ökända extremistorganisationen har mottagits av hejarop och kommentarsfältet fylls med hyllningar till skådisen. Men det har också väckt en del frågor från fansen, där de flesta verkar undra vad som triggade det väldigt specifika hotet.

Se den kryptiska videon nedan.