Idag kommer QX Februari ut och som vanligt pryds omslaget av våra favoriter inför den stora musikfesten som kickar igång i helgen. Det här året har vi grävt i vinylbackarna och låtit artisterna gestalta kända album-omslag, från åttiotalet och fram till idag. Det blir alltifrån Britney och Prince till Dua Lipa och The Weeknd!
Dessutom berättar artisterna om sina egna musikfavoriter, hur deras tävlingslåtar kom till, och vilka andra kända låtar deras tävlingslåt bär släktskap med.

Dessutom i QX februari:

Club After Dark
Den första mars gör After Dark comeback med ett helaftonskoncept på Vasateatern i stockholm. Christer och has drag-stjärnor berättar allt om den glittriga resan in i After Darks värld.

Aleksa möter Nooshi Dadgostar
QX frilansare Aleksa Lundberg Vänsterpartiets partiledare inför valet 2022.

Så Jävla Easy Going
En ny svensk film med lesbiskt tema få premiär i februari, QX har pratat med huvudrollsinnehavarna.

20 saker att se fram emot i vår
QX har snokat reda på 20 kul saker som händer i vår. Alltifrån svenska dramaserier med starka flatkaraktärer via bögiga biofilmer till dansiga farväl och superstjärnekonserter.

Dessutom har vi snackat med Oscar Zia inför Mellopremiären, kollat in ett av världens mest klassiska gayhak, satt ett datum för QX Gaygala 2022, och pratat med musikaktuella Kerstin Ljungström. Detta och mycket med i QX februari.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt