Tänk dig ett land där riksdagsledamöter inte jagar runt på stan med järnrör! Tänk dig ett land där de som är svenskar också ses som det av alla dem som stiftar lagar och styr över våra liv. Tänk dig ett land där kvinnor inte kallas horor ens av riksdagsledamöter. Tänkt dig ditt land.
I det landet dansar vi tillsammans i sportkläder, lyssnar till Da Buzz, skrattar med WAD-Girls, dansar med björnarna i källaren där Emil Hellman bjuder på honung(smusik) och Makkan busar i Panorama medan det gungar fett på stora golvet med världens vackraste och gungigaste DJ Pamela i sällskap med Jonas Lindevik. Ni fattar rokadtanken vad gäller dansgolv! Ta vara på det ni som gillar riktigt bra house och ger blanka strunt i vart folk är födda.
I den goda världen har vi ju såklart kul även fredagskvällar på Kolingsborg, hos Side Track, Göken och på Roxy. Vi äter och dansar lyckligt och kättjefullt med svenskar och alla sorters jordbor när Karl B spelar på Torget.
På lördagarna vilar vi ut, tar en stärkande promenad inför nattens flatfest (med vänner) hos numera lördagspermanenta Club KG. Eller så samlas vi, syndare och helgon, på Kungsholmen för att med Edward af Sillén, JJ Stockholm och Micke Hi ha en tät och stjärnfylld natt tillsammans på Zipper.
Är vi lika rakade som riksdagsledamoten med järnrörsfetisch eller lika håriga som killarna i bästa-skäggtävlingen på Qruiser, ja då myser vi hos SLM där Linus Thornéus spelar på lördag.Det är minsann inte bara i Stockholm vi kan leva i den goda världen! I Göteborg är det Queerfest på Jazzhuset med performancegruppen Per.Får.Mens, elektrotoner med Rip Model och så Dj Martina Johansson.
Lädertjejer träffas på fredag kväll i Sesams lokaler. Vill du gå? Är du identifierad som kvinna? Kolla då GayMap för kontaktinfo.
Göteborg bjuder även in till fest på mysstället Haket, Gaygale-hyllade Bee Bar där Micke Hjernestam spelar lördag, för att inte tala om av QX läsare fyrfaldigt Gaygale belönade Gretas med två våningar fest. Göteborg är staden där man vet hur ett riktigt skämt skall dras så där är skrattet det som får oss att orka med den gråmörka vintern!
Bara det en anledning att hänga på Avenyn!Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det ju! Så i Malmö väntar man tålmodigt på att just BeeBar skall öppna lagom till den dag då staden hamnar i Europas (och Australiens) blickfång.
Fredagsklubben MarQuee har paus medan lokalerna renoveras på Adelgatan så för killar som gillar killar och lite hud därtill är det fredagsevenemanget NUF på SLM som gäller. SLM har sedan ”vanlig” klubbkväll på lördag.
Lördag betyder ju som alla vet att detta osannolika koppel av vackra män och kvinnor rör sig mot Amiralsgatan och Level där Wonk huserar. Att Sean och Magnus showar i Malmö denna helg gör ju knappast att snygghetsfaktorn minskar. Och nu – kära läsare – skall det understrykas att skönhet, snygghet och alla sådana begrepp alltid ligger i betraktarens ögon. Och alla, jag menar alla, har garanterat en betraktare som ser just din skönhet! Deejay Johnny, Elecktra eller Belinda kan vara en av dessa som ser denna din skönhet medan de spelar musiken, respektive sköter karaoken lördag natt på Wonk.Fritt från människor som dömer hunden efter håret är det även på Magasinet i Borås och hos RFSLs klubb Heaven i Kristianstad för att inte tala om centralt placerade gayhänget Strawberry i Växjö!