– Det känns som en sån otroligt frihet vi alla kan få träffa varandra igen. Känns så lyxigt och kul att få jobba med Moxy. We love it!

Det utbrister Anna Högkil när QX frågar om Moxyfesten den 26 februari och planerna framåt nu när coronarestriktionerna släppts.

Första festen i år går liksom Vinter-OS i de norska färgernas tecken. När klubben för första gången intar Nalens legendariska lokaler på Regeringsgatan är såklart den blågula DJ-drottningen Pamela på plats men sen så går det mer och mer över i rött, blått och vitt med norsk-svenska Dj Fride och från Oslo influgna tjej-klubbsoraklen Dj Austinat och Dj Bente Talentet.

Öppningsfesten, som det nu säljs förköp till, kolla eventet i QX QueerMap för mer info, har temat It’s Time to Shine.

– Det betyder lämna mysdräkten hemma, kläd dig jäkligt snyggt, träffas och dansa loss, förklarar Högkil.

Festen på Nalen startar redan vid niotiden med ett förmingel som Pamela Leal Viñals har förslag på hur du skall använda för bästa starten på festkvällen.

– Bjud din drömdejt på en drink, bjud upp till dans, flirta, mingla och förfesta med mig La Pamela som med mina heta latinska rytmer värmer upp inte bara dig utan hela dansgolvet!

Efter den 26:e är det mer på gång för Moxy-gänget.

– Vi planerar vårfester och massa kul framåt så håll utkik, säger Högkil och läger till att det arrangeras en Dancing Queen kryss i juni.
– Dessutom gör vi en och annan Padelturnering som ett litet sidospår.