Be my Lover spelades in i Tokyo och Petter var inspirerad av japanska fotoautomater, där tonåringar kan lägga till regnbågar, hjärtan och annat sött. En digital drömvärld var han ute efter att illustrera.

– Jag, Mikayo och min kompis Karl drog runt med en kamera i Tokyo och hoppade på folk som vi mötte på gatan och i barer och lärde dem Mumsdansen (Mums Mums är Petters klubb). Det var skitkul! Kostade inte så mycket mer än resan och man höll sig flytande på sake och sushi. I efterhand har jag förstått att vi lyckades få hop en ganska celeber casting. I videon har vi med en av Japans mest kända sumobrottare, Freddie Mercurys japanska expojkvän och en av landets största dragqueens, Japans Babsan.

Vad vill du saga med låten?
– Jag ville göra klassisk pianohouse från tiden då housemusik var svart, gay och budskapet var fred på jorden. I dag är house förknippat med testosteronstinna stekare som vaskar skumpa. I’m taking it back to the roots baby. Budskapet är peace and love.

Låten heter Be my Lover, men hur gör man för att bli din lover?
– Räck mig en öl och se hångelsugen ut.

Den amerikanska artisten Jwl B, som rappar i Yo Majesty, medverkar i Petters video.
– En kompis till mig presenterade oss i London och jag frågade om hon ville sjunga med mig. Hon hade just kommit ut ur finkan. Jag blev kär.

Det verkar som om du gärna samarbetar med flator?
– Alltså hela singeln är genomvåt av lesbian juice! Videon gjordes tillsammans med min japanska flatkompis, sedan klipptes den i London av två hippa flatkompisar till mig och singelomslaget är gjort av en lesbianpolare, Arijana.

Det verkar som om du är förtjust i flator?
– Jag älskar flator och särskilt butchflator. Då känner jag mig hemma. Mina första vänner i hbt-svängen var butchflator. Jag gillar helt enkelt hårda brudar. Prinsessgrejen, är inte min grej.

De kvinnor som du samarbetar med är ganska unga va?
– Unga? Jwl B är 33, Leila K är 41, Ari Up var 47. Det är ju snarare damer man inte frågar om åldern.

Hrm … I mina mått unga. Damer är som bäst när de är lite äldre.
– Haha. Milf-chaser!

Kan inte du och jag få ihop det istället? Undrar om det skulle funka? Jag är nämligen lite trött på damer för tillfället och du verkar så söt.
– Ja, men kom på releasefesten på Mums Mums på lördag! Jag kommer hänga runt och dricka öl då, för jag spelar inte förrän vid midnatt. Men ge inte upp tjejerna än. Hitta en bra sugar mama nu! Passa på medan du är ung.

Vad händer i vinter för din del?
– Mums Mums fortsätter varannan vecka på Strand och vi DJ:ar lite här och var. I vår släpps nästa singel och hela mitt album.



Petters reportage från filminspelningen i Tokyo, i början av året