Även om den 1 december har ett allvarligt tema så är det såklart även uppbullat för fester nu när den första vinterhelgen slår till på allvar.
På Beebar har man redan varit i firartagen då Christo Willesenär tillbaks bakom baren efter att ha undersökt andra delar av landet i några månader. ”Den förlorade sonen” tituleras han av Markus Gisslén.
Har ni Christo-abstinens, så kan ni dra ned redan ikväll för en glutt! Lite senare kan ni ta er till Parken där Club Hen har öppet för andra gången! Ett Pink Party med Alexander Löw som kapten och Christian Kempe som förste styrman. Dj för kvällen är Plaztic.




Swedish House Mafia valde Solna och nya Friends Arena för att leverera sina avslutande spelningar! Men vad bryr sig Göteborgarna om det? Förutom att vara Sveriges bästa festival- och konsertstad, så kommer Queer nu på fredag att svara upp med Swedish Drag Mafia! Det är gruppen Campari Camping som showar i housemusikens (?) anda och när de inte är på scen så sköts dunket av Niclas Jingryd. Club Queer passar på att påminna om World Aids Day på lördag och uppmanar alla att köpa Red Ribbons via Hiv-Sverige.



På lördag är det premiär för en tjej-satsning på Kontiki. Klubben Wall 2 Wall presenteras sig som ”efterlängtad” nykomling på gayscenen, ”eler för att vara mer exakt tjej-scenen” i Göteborg!



På Gretas är lördagskvällen namngiven som dagen – dvs World Aids Day. Dj Bitter och Kattie spelar och dagen innan är det Mia och Wookie som står för musiken på Drottninggatan.



SLM har öppet på World Aids Day i år och fixar fest med Freak Society i Hakets källare. På BeeBar uppmärksammas dagen genom att man har insamling till stöd för Positiva Gruppen Väst. På plats finns Micke Hjernestam som DJ och de pengar som kommer in under kvällen genom försäljning av Red Ribbons kommer dubbleras genom att BeeBars ägare Ulf och Sten matchar det insamlade beloppet.