Colton Underwood, 30, har förlovat sig med pojkvännen Jordan C. Brown under en romantisk weekend, avslöjar han till People.

”Efter min födelsedag åkte Jordan och jag till Big Sur över helgen för att slappna av i naturen. Jag skulle inte ha kunnat föreställa mig en vackrare plats att fira en fantastisk milstolpe i mitt liv och i min relation. Jag är extremt lycklig. 2021 var det mest omvälvande året i mitt liv. Att få börja 2022 med min bästa vän, lagkamrat och nu fästman är något som jag aldrig trodde skulle vara möjligt”.

På Instagram delar både Underwood och Brown med sig av bilder från förlovningsdagen, och Underwood konstaterar att ”livet kommer att bli kul” med fästmannen.

Underwood kom ut som gay i morgonprogrammet Good Morning America förra våren efter att tv-tittarna precis följt hans sökande efter en fästmö i The Bachelor.

”Det här året har varit mycket för många och det har förmodligen fått människor att se sig själva i ett annat ljus och inse vilka de egentligen är. Jag har länge flytt från mig själv, hatat mig själv. Jag är gay. Jag blev tillfreds med det tidigare i år och nästa steg är nu att folk får veta. Jag är lycklig och mår bättre än jag någonsin gjort i livet, och det betyder allt för mig” berättade han för programledaren Robin Roberts i april 2021.

Sedan dess har han hunnit göra en Netflix-serie om sin komma ut-resa, träffat kärleken i den politiska strategen Jordan. C Brown. Köpt ett mångmiljonhus och nu alltså förlovat sig.