Kvalitetsklubben Excel gör inte bara snygga digitala flyers utan lyckas festnatt efter festnatt presentera nya spännande kombos. Denna fredagsnatt är det Alexander Bard och Joel Lindfors som skall förtrolla gästerna med ”brassefunk, agitpop och horhouse” (varför är inte alla människor i GBG just denna natt?). Klubbens egen Johan Olssom utför även ett ”kinkyperformance” emellan sina DJ-spelningar med Sonja Berggren. Öppet 21-03, platsen är Stora Teatern.





Göteborg har inte bara besök av Alexander Bard. Denna natt anländer även Miss Inga till det som så käckt brukar utropas till Sveriges framsida. Inga kommer till Gretas med sin Southern Comfort-reklam-cirkus och delar ut snygga masker och halsband på temat Gay in the City – allt medan Mia och Krille är DJs.


Sten och Ulf tar emot Guldkronan

Och Göteborg är inget – vi menar det – inget alls utan Bee Bar! Bara det att klubben i veckan tilldelades ”Guldkronan” av företagarföreningen Innerstaden!
Så här fint och bra motiveras utmärkelsen: ”För att under kort tid utvecklats till en av stadens mysigaste och hetaste mötesplatser, lättillgängligt för alla, med mångfald och HBTQ som starka ledstjärnor tillsammans med värme och service som möter gästen gör att alla känner sig hemma. För att med känsla visar att socialt- och miljöansvar genom medvetna val av leverantörer, och råvaror som förvandlas till en kulinarisk upplevelse. Bee Kök & Bar kännetecknas av att här går man ett steg längre.