Idén till Kind People Club föddes när klubbarrangörerna Johanna Beckman, Anders Berg och Thomas Antonsson, som tidigare setts som konkurrenter, ville göra något tillsammans.

– Vi ville alla tre bygga något vi varit med om utomlands men inte så ofta i Stockholm. Bygga ett storklubbformat som ska kännas lekfullt, sexigt, queer och internationellt genom stora DJ-bokningar, berättar Johanna Beckman för QX.se.

– Men framförallt så handlar den här kvällen om att hitta tillbaka in i dansen, som vi saknat så under pandemin. Vi har verkligen bjudit in de vi tycker är bäst på rolig, lekfull dansmusik.

– Och sen att det skulle kännas snällt i den här sexigheten. Namnet Kind People Club kom ur diskussioner vi hade kring att vi tror på att snäll är det nya coola. Att vi tror på att samla människor som står upp för att vara schyssta mot varandra och att det ska kännas som ett tryggt rum att få leva ut.

Vad kan vi vänta oss nästa lördag?

– Vi har bjudit in två av våra absoluta internationella favoritbokningar, nämligen The Blessed Madonna och Honey Dijon. Båda två är ledande kvinnor i house och discoscenen just nu och stora förebilder inom gayscenen.

– Sen är det en allstar-liga av svenska DJ:s där vi börjar med att inviga våren med ett varmt utomhusgolv redan 16-20 tillsammans med Storken och Mumsfilibaba. Vill en komma den här tiden finns det en early entrance-biljett som är billigare men som gäller hela kvällen såklart.

Och så kvällens ”superhostess with the mostess”: Robert Fux aka Fuxdelux ska vägleda publiken in i rätt stämning.

– Vi behöver mer svett, glädje och dansgolv. Klubben är vårt gemensamma queera hem men i flera år har vi behövt dansa framför datorn. Nu måste vi ut och mötas när vi kan. All kraft och mod uppstår i gemenskap och i dessa mörka tider känns det viktigare än någonsin att ladda batterierna tillsammans. Jag är så redo!, säger Robert Fux.

Hur gay blir det? 

– Vi hoppas det blir så gay och queer det bara går. Men vi välkomnar alla och räknar med att de som inte är gay respekterar allas rätt till att uttrycka sig och älska vem de vill och kunna visa det öppet. Det ska vara ett tryggt rum, tillägger Johanna Beckman.

12-timmarsfesten pågår från kl. 16 till 04 lördag 26 mars och lokalen är Fållan i Slakthusområdet i Stockholm. Läs mer i evenemanget på Facebook.