Skådespelaren Jonathan Bennett, mest känd som hunken i high school-klassikern Mean Girls har varit tillsammans med programledaren Jaymes Vaughan i över fem år. Paret förlovade sig 2020 och i helgen var det äntligen dags för ett storslaget bröllop i Mexiko framför deras 104 närmaste.

Bröllopsföljet och brudgummarna bar alla smoking i olika tappningar och bröllopet svämmade över av vita blommor, för att hedra Vaughans bortgångna mamma.

Till People Magazine berättar paret om den lyckliga dagen, och gör klart att det inte var ett öga torrt – varken bland brundgummarna eller gästerna.

– Jag fick gifta mig med min bästa vän. Jag visste att det skulle vara känslosamt men ingen av oss hade förstått hur överväldigande det skulle vara förrän vi var mitt i det. Att se honom gråta fick mig att gråta ännu mer. Och sen grät våra gäster och så började vi alla skratta för att sen fortsätta att gråta, berättar Vaughan.

– Det var verkligen ett drömbröllop. Vi fick hela tiden påminna oss själva om att det inte var en filminspelning, utan att det faktiskt var vårt liv. Hade någon sagt att det här var en inspelning av någon av mina Hallmark-filmer hade jag trott dem, säger Bennett.