Hånade och älskade uppföljaren av Sex and The City hade säsongsavslutning i februari, och sedan dess har frågan om säsong två hängt i luften. Nu har HBO Max och serieskaparen Michael Patrick King bekräftat att vi får stanna kvar i SATC-världen, i alla fall en säsong till.

– Jag är överlycklig och uppspelt över att få göra fler berättelser med dessa livfulla och starka karaktärer spelade av kraftfulla och fantastiska skådespelare, säger Patrick King till the Hollywood Reporter.

I en intervju inför sändningen av säsongsavslutningen i februari hintade Patrick King om en eventuell säsong två. Och HBO Max, som serien ligger hos, har varit tydliga med deras önskan att fortsätta.

– De kom till oss med en idé om att Big skulle dö, vilket var ett sätt att öppna upp för samtal om en specifik tid i ens liv. De vet att vi gladeligen vill göra mer med dem. Men de måste bestämma sig för om de har fler berättelser som de vill berätta. Jag tror att de har det, sa Casey Bloys som är programchef på HBO och HBO Max i februari, och han hade rätt.

När den nu klubbade säsong två av And just like that… har premiär är ännu oklart.