Elitskolan är Netflix-serien som gjorde entré 2018 och har skapat ett nära till fanatiskt fan-community. Kort handlar den om när tre tonåringar från arbetarklassen börjar på en exklusiv privatskola för de kända och rikas arvingar. Nu är säsong fem släppt i sin helhet och Elitskolan håller sig trogen sina många sensuella möten med samkönad romans.

I den senaste säsongen är ”Iván” (André Lamoglia) ny på skolan och fångar snabbt ”Patricks” (Manuel Ríos) intresse.

Den brasilianske skådisen André Lamoglia har många lättklädda scener och en och annan sexuell sådan, vilket har väckt frågor hos en del tittare. Nu lägger han korten på bordet i en intervju med spanska Esquire och slår fast att han inte har stoppat ner en strumpa i kalsongerna.

– Det är jag. Allt är jag.

Till portugisiska Hugo Gloss berättar han däremot att det fanns en nervositet för att spela in de erotiska scenerna, som var något helt nytt för Lamoglia.

– För att vara ärlig så var jag nervös för att spela in de där scenerna. Främst för att jag aldrig gjort något liknande förut. Så jag kunde inte sluta älta över tekniken kring hur det skulle gå till.

– Det visade sig vara mycket mer avslappnat än vad jag hade föreställt mig. När vi filmer den typen av scener så har vi ett mindre team på plats. Vi har också en intimitetskoordinator som hjälper oss att bli mer bekväma, bättre förberedda och för att få fram äkthet i scenen.

Vidare berättar Lamoglia att han aldrig var helt naken i de explicita scenerna.

– Vi hade skydd, ett sex-skydd. Det är ungefär som en string eller en socka.

Samtliga fem säsongen finns tillgängliga att streama på Netflix.