Fredagarnas gayklubbande i Stockholm har sedan en lång tid helt dominerats av Paradise. Nu försöker K15 på Kungsgatan med samma nummer, att etablera en ny plats för bögar av alla kön och sexualiteter att roa sig på.
Med förra veckans smygpremiär är det nu dags för Björn Skoglund, med erfarenhet från gayklubbarna Cava och Openmind i Gävle och Club Q i Stockholm och klubbleverantörerna Katja och Gunn att på allvar pröva sitt Balls-koncept.
”Its gonna FAB its gonna be AWSOME its gonna be PARTYTIME!!!” Så lyder deras slogan och ”en ny DJ” utlovas där kommersiella dancetunes blandas med house. Underground är dessutom ledordet för gänget bakom Balls.



Paradise kör som sig bör i sina tre plan där Andreas Graveleij vant styr Mello-hits blandat med Gay Pop på stora golvet. I Panorama blir det Crazy disco med Fagmaster Blix och i Bas(s)ment utlovas Twisted Dirty House med Pamela. Paradise och Kolingsborg som nyligen fått 05-tillstånd håller portarna öppna till 04. Förutom DJs och temadansgolv är Therése Neaimé på plats för show och musikvideoinspelning med garanterat svängiga Mellanöstern-toner! Hängiven publik förväntas det bli.



Innan midnatt är det såklart Urban Deli, Babs Kök och Bar där homogaysen med anhang hänger.
På undersköna Torget spelar Mathias Holmgren fredag kväll. Homogays av en hbtq-tappning är extra välkomna till Kabaretkväll på Bonden där Femme Fatales presenteras av burlesqueers!
Och ju närmare tolv vi kommer ju fler killar i läder och annat skönt utanpå tar sig ner i källaren på SLM från förhänget Side Track i andra änden av Wollmar Yxkullsgatan.