Supernatural-skådisen Misha Collins har haft några händelserika dagar. I helgen kom han nämligen ut som bisexuell utan att förstå det själv. När nyheten om hans bisexualitet spred sig tillbaka till skådisen fick han komma ut igen, men som hetero.

Det var under en frågestund med Supernatural-fans som Collins vände sig till publiken och frågade: ”Genom en handuppräckning, hur många här är introvert? hur många är extrovert? Och hur många är bisexuella? Jag är alla tre”.

En film från uttalandet spred sig som ett virus över Twitter och tolkades som ett diskret sätt av skådespelaren att gå ut med sin bisexualitet. Men problemet med den uppskattade nyheten var att den inte stämde. När Misha Collins själv blev varse om att han råkat komma ut som bisexuell fick han själv lov att ta till Twitter för att komma ut som heterosexuell, och bad om ursäkt för sitt ”klumpiga språkbruk”.

”Min klumpiga avsikt var att vifta bort diskussioner kring mig sexualitet. Men jag fumlade till det och jag förstår att det tolkades som att jag kom ut som bisexuell. Det här var inte min avsikt. Jag är inte bisexuell, jag råkar vara heterosexuell. Men jag råkar också vara en stark allierad och det sista jag vill är att felaktigt göra anspråk på hbtqi-communityts kamp. Jag är djupt ledsen för mitt klumpiga språkbruk” skriver Collins i ett uttalande på Twitter.

Se videon när han råkade komma ut nedan.