Lördag den 14 maj, direkt efter årets Eurovision-vinnare har krönts så öppnar portarna till Klubb Cabaret Moulin i Malmö. Det blir karaoke med Div-Izza, nattklubb, drag och glittrigt dansande i Babel-huset i Malmö. QX har pratat med Robin Werner, en av Cabaret Moulin-divorna, inför kvällen.

Efter det vi hoppas var sista vändan av party-restriktioner är ni tillbaka. Hur laddade är ni på nypremiär?

– Supertaggade! Vi har spelat vår show både under och efter pandemin, men varit utan våra populära efterfester! Nu är det äntligen dags för en ”efterfest” som heter druga!

Ni flyttar till ny lokal också i Babel-huset. Vad för typ av extrakrydda kan vi förvänta oss från ert nya hem?  

– Babel-lokalen är en större festlokal än vad vi är vana vid. Flera rum och barer, scen och karaokebar! Karaoke är otroligt populärt i stan, så det känns extra kul att kunna erbjuda detta också. Vi bjuder ju så klart på lite show av både oss och gästartister! Frk Vega, Albin Ganovic och Divizza.

Malmös regnbågsnattliv har varit lite sinande. Vad får er att fortsätta orka knega på för hbtqi-klubbandet?

– Vår klubb härstammar från efterfester av våra shower. Denna publik är oss trogen, men vi tycker det är på tiden att dessa hysteriska kvällar får en större publik. Vi tycker också onekligen att det har saknats en klubb av denna karaktär i stan!

Bästa outfit-tipset för att vara out standing på en galakväll signerad Klubb Cabaret Moulin?  

– ”Kom som du är” men passa nu på att damma av det mest hysteriska du äger…känner vi.