Kvällens tema i Dragshow-pulserande Göteborg är passande nog Frost. Förutom det faktum att Duo-Raw gör as-snygga propagandabilder så är temat helt ofattbart passande.
Med 10-20-30 minus beroende på latitud, dag efter dag, kan man knappast tala om annat än just frost. Men varför gnälla. Det är sagolikt vackert och nästan lite erotiskt, på ett kyligt sätt. Från Köpenhamn kommer Dj Tonny och så lottas det som alltid ut priser till de som klätt sig bäst enligt temat.
Göteborg är annars Bee Kök & Bra med helgfokus, Gretas med 04-öppet, Haket med fina tjejer och killar i Majorna-snitt och på lördag är det ZapphoBar som fixar Hollywood-Party. Årets första flatbaluns – platsen är Brewhouse,
Är du kvinna eller trans och gillar BDSM, kan vi tipsa om att Wish har fest fredag kväll på temat Le Bordel des Désirs. Var i stan de håller till får de som anmäler sig veta.




STOCKHOLM
Läckra Art of Sound har flyttat från Slakthuset. Men stannar kvar inom Slakthusområdet. Ett område som snart skall designas upp enligt vidrig svensk bostads-och shoppingcenterstandard så att allt som inte är inpressat i nyfunkislådor skall rivas. Det är något sjukt i konungariket Sverige som bär diagnosen standardiserad stadsplanering.
Men tills den sjukan fått fäste över Globen/Slakthusområdet så finns det fortfarande lokaler som har sju meters takhöjd och öppna ytor för snälla techno- och housemänniskor att fröjdas. Marcus Ullmarker spelar i kväll så gaysen kan känna sig helt trygga!



På Paradise är det rena rama hallået i natt! Lovar! För på scen står ingen mindre än Shirley Clamp. Med tanke på hur mycket hon smalnat med ViktVäktarna (om man skall tro reklam-TV) så får vi se om hon ens syns på scen numera! Men pipan finns garanterat kvar trots dieten.
Nytt (?) för i natt är DisciBambina i Panorama och såklart öppet på stora golvet och i källaren.



Balls fick inte nog med folk för att permanenta sig som fredagshak, men på lördag är det Club KG igen på Kungsgatan 15. Gissa att det blir extra glatt bakom DJ båset då Katja som i K(G) fyller år!



Torget har fredag kväll After Ski med Leo B! Först en tur i Hammarbybacken, sedan båten till 2:an och 2:an till Gamla Stan. Vips är man inne i en galen lokal där härliga pjäxor är senaste modet. Lördag är det Seb som är VJ – dvs spelar musikvideos! Kul twist!



Går man på SLM numera blir man helt förvirrad. Inte på många år har så många av medlemmarna varit så unga och så smala. Som gammal läder-räv så kan jag småbittert skrocka att tids nog kommer även dessa nykomlingar lagra kött på benen.
Men kul är det att klubben som drivs helt ideellt lyckas förnya sig med jämna mellanrum. Lördag är det så Öppet hus för de killar vill testa på hur en läderklubb kan te sig. Henrik Tornberg är DJ det är öppet till 03 och det är väldigt klokt av dig som är ny att googla för stass-inspiration.



Lördag har sötnosarna bakom klubben Gumm4n sin första fest för i år. Och där är det inte det trådsmala som firas, utan Fettis(h)dagen! Pjotr och Staffan Lindberg spelar, det är öppet till 05 och för dig som dansar är ett bra tips att ta med dig några extra Semlor för att fylla på näringsförrådet.



Lördag innebär dessutom att Zipper har öppet på Kungens egen holme. Likt systrarna i Göteborg så är temat årstidsbundet denna natt, men istället för Frost är det Fire & Ice som utlovas på Stockholmsklubben. DJ-uppställning: JJ, Micke Hi och Alex Waller.



På Garage håller man hov i mörkret till 04 (eller om stämningen är bäst en timme till). Makkan på övervåningen och Miss Dilemma tillbaks i egen hög person för att pumpa underground-house i Bas(s)ment. Gratis entré innan midnatt. Om ni skall festa vidare efter att ha besökt SLMs Öppna hus, så tänk på att det är iskallt ute. Gummi och svett plus 20 minus är ingen hit. Fråga en som varit ung och stollig han med!



I Malmö är det fredag som gäller för läderklubbens Öppna hus. Alla män välkomna och det finns inget krav på dresscode. Med Öppet hus följer dock att det är svagdricka som serveras. Men det är bara nyttigt kära bröder! På lördag är det sedan klubbkväll på SLM för medlemmar.
För tjejer av alla kön och killar som gillar att dansa är lördagen given på gayfronten: Wonk där Christoffer Földes, och Francesca levererar.