ItaLove gästar Paradise tillsammans med Diamond dogs ikväll

– Kvällens uppträdande på Paradise blir första gången jag uppträder i Sverige, men det känns naturligt eftersom att jag har jobbat som DJ på Paradise av och till i flera år, skriver Blix till QX.

Gruppen består av Blix, Dr Mateo och Dave LaRoxx. De två sistnämnda kommer tyvärr inte kunna delta under kvällen spelning men i deras ställe står istället underbara Dimond Dogs och kompar på synt.
– Eftersom att Dr Mateo och Dave LaRoxx inte kan vara med ikväll frågade jag de eminenta musikerna i Drag-gruppen Diamond dogs om de ville backa upp mig på Syntar, vilket det glatt tog på sig att göra.

Deras senaste singel ”Follow me to Mexico” skrev som en hyllning till de mexikanska fansen men även i Sverige, Polen och Schweize diggade man musiken och låten gick upp på Itunes-charts, som bäst på plats nr 21 i Sverige.
– Om en månad kommer det ut en remixversion av låten ”Follow me to Mexico” med gruppen Trans X som toppade listorna i hela världen på 80-talet med låten ”Living on Video”.

Blix är också med i gruppen Domenicer tillsammans med Josefin Crafoord och Wai Chan som är väldigt glada för ItaLoves framgångar. Josefin och Wai kommer till Paradise och stöttar sin vän och kollega under kvällen.