Under namnet Paradise återvänder den omdiskuterade realityn till Viaplay i höst, fast nu i ny form. Detta efter att serien våren 2021 lades ner under pågående säsong efter att en förundersökning om sexuella övergrepp inletts mot en manlig deltagare. En redan inspelad säsong hamnade också i kanalens lopplåda och kom aldrig att visas. Men nu är det alltså dags igen för den lättklädda realityn.
Med nya regler som att deltagare kan bilda samkönade par, att man inte måste vara singel för att vara med, och att sovrummen har två enkelsängar ska Viaplay nu ta tävlingen in i en ny era. Däremot är grundprincipen densamma: Hitta en partner att bilda par med, bilda hållbara allianser och vinn i slutändan en stor prissumma.

Tone Sekelius, som tidigare i år blev femma med My Way i Melodifestivalen och dessutom var den första transpersonen i tävlingens historia, vann också årets HBTQ på gaygalan där hon tog emot priset av statsminister Magdalena Andersson. Hon är nu redo att programledardebutera. Hon berättar i en video att hon älskar Paradise, men inte kunnat vara med själv.
– Det här är det absolut bästa som hade kunnat hända! Att få stå där och liksom röra runt i grytan men inte behöva vara i grytan, säger hon med ett skratt, och berättar att hon kommer att ställa frågorna alla vill ha svar på, och samtidigt servera ”looks”.

Inspelningarna påbörjas inom kort i Mexiko i ett nytt lyxigt hus.
Paradise sänds på Viaplay i höst.