Edvin Ryding

Young Royals-stjärnan och Gaygala-vinnaren Edvin Ryding  är en av årets sommarvärdar och avslöjar att han ska ”berätta om en väldigt exakt period i mitt liv” vilket ska fungera som en tidskapsel.

Siw Malmkvist

Schlagerdrottningen Siw Malmkvist har spelat på allt från gayklubbar till Stockholm Pride. Och i år ska hon alltså agera sommarvärd, för andra gången.

Hedvig Lindahl

Landslagsmålvakten Hedvig Lindahl ska bland annat berätta om ”hur hennes livshistoria kunde ha tagit slut redan som fyraåring”.

Luisine Djanyan

Pussy Riot-medlemmen Luisine Djanyan är regnbågsfavoriten som flydde till Sverige. Och det är just flykt som hon ska prata om i sitt sommarprogram. ”Jag flydde i min barndom från ett land till Ryssland, och från Ryssland flydde jag hit till Sverige” berättar hon och tillägger att sommarpratet också ska handla om aktivism och konst.

Lena Philipsson

För tredje gången ska schlager-ikonen Lena PH bjuda på ett sommarprat. Det blir bland annat prat om åldrande, om tider som går.

Mian Lodalen

Mian Lodalen sommarpratade för första gången för 25 år sedan och var då  så radikal att Sveriges Radio blev nerringda av arga lyssnare. Och nu är det äntligen dags igen. ”Jag undrar om det inte blir ännu mer radikalt den här gången” säger hon.