Skådespelerskan Rebel Wilson har genom sina år i Hollywood intagit röda mattan med diverse pojkvänner vid sin sida. Senast var miljardären Jacob Busch som Rebel separerade från 2021. Nu har hon en ny kärlek vid sin sida som hon i intervjuer endast benämnt som sin ”partner”.

Igår kväll delade hon för första gången med sig av identiteten på ”partnern” på Instagram och passade där med på att komma ut.

”Jag trodde att jag letade efter en Disney-prins. Men det jag egentligen behövde var en Disney-prinsessa” skriver hon under bilden följt av två rosa hjärtan och en regnbågs-emoji, och såklart hashtaggat med #loveislove.

På bilden syns hon tillsammans med mode- och smyckesdesignern Ramona Agruma.

Det är oklart hur länge de lyckliga tu har varit ett par men de sågs första gången tillsammans på en bild under Super Bowl i Los Angeles i februari i år, enligt TMZ.

I maj pratade hon om sin nya partner i en intervju och berättade att de blivit ihoptuttade av en gemensam vän som trodde att de skulle passa bra ihop. De inledde relationen genom att prata i telefonen i flera veckor innan de träffades. Ett sätt som Rebel rekommenderar.

”Det var ett väldigt bra sätt att lära känna varandra på. Det var lite gammaldags och väldigt romantiskt” sa hon till People.