Kvällens Mello-fest blir ett första test för Malmös gay-scen att känna på festyran som kommer uppstå i maj i år!
På enorma Slagthuset, där Euroclub kommer att hålla till i maj, har man ännu en Club Euphoria-fest i natt. Denna gång är det allsång med Jossan och på scen Nina Christensen och Lars Lindquist. På Facebooksida frågar arrangörerna om Army of Lover kommer till dem ikväll.
Nå. Det lär vi få svart på vitt om i morgon bitti!
Wonk som såklart kommer köra stenhårt i maj, har ikväll stort kalas där man för ovanlighetens skull på dessa södra breddgrader öppnar innan klockan 23. En halvtimme tidigare slås portarna upp och förköp har funnits hos second hand-herr (av alla kön)-shoppen by Baltatzar.
Ingen artist utannonseras på Wonk, men lär knappast behövs då klubben tveklöst kommer bli samlingsplats för en herrans massa bokstavsbarn på mello-humör!
SLM-Malmö har öppet och kompletterar gayutbudet på ett lite tuffare sätt!






I Stockholm är det ikväll dags för Kolingsborgs klubb Garage att bli XL. Därmed öppnas även de övriga regionerna upp och på scen står artist. Men det är nog först och främst temat sport som kommer locka en massa gays att visa upp sig och spana in andra snyggingar. För även om sporttemat är inspirerat av påklädda vintern så vet vi att även skidåkarkläder kan vara förföriskt tighta!



Zipper på Kungsholmen kontrar sportsatsningen med temat vampyrer! Det betyder JJ Stockholm på stora golvet och Alex Wallner i White room. Såväl Kolingsborg som Zipper har numera öppet till 04 – men möjlighet till 05-öppet och stämningen blir så på topp alla hoppas andra skall bidra med men som de med mognad och erfarenhet inser att endast man själv kan skapa genom att själv vara party!



Som vi redan puschar för har globetrotterparet Katjaoch Gunn såklart öppet även ikväll, med Snygg-Jessica på plats!



På SLM är det Dj Battyboy som spelar ikväll och innan man tar sig till nattklubbarna är Urban Deli, Torget (där Leo B. spelar), Side Track några bra tips på minst sagt bra hängtips!






Det må ha varit Göteborgs helg förra veckan – men staden lever i allra högsta grad även när det inte är festivaler, konserter och mässor av allsköns sorter och slag. Så Barbee på Bee Bar, Gretas och Haket är beredda att ta emot såväl före, under som efter Mello-delfinalen. På Gretas är det ikväll dessutom legendarisk shownatt: Disco Fever med Tranzmission


Och för er som undrade vad det var för något som slickade på presentationsbilden så är det så här nån halvhemlig i baren lovar bete sig på Garage XL ikväll!

Vintersport-kläder är extra välkommen på Kolingsborg likväl! Man kan komma så här eller helt enkelt i ishockeytillbehöret Jock-straps